Nieuwe webwinkel voor Haag-Planten.nl

Voor www.haag-planten.nl ontwikkelde Dieter Computerservice een webwinkel met een hoge Google positie en een hoog conversieratio als prioriteit. Heeft u haagplanten nodig? Bij Haag-planten.nl bent u aan het juiste adres!


Dieter Carcleaning heeft een nieuwe website!

dietercarcleaningwww.dietercarcleaning.nl Wij zijn niet alleen goed in het maken van websites en het repareren van computers, wij poetsen ook auto’s. Wij maken uw auto weer in nieuwstaat! Ervaar het gevoel van een nieuwe auto, kies voor Dieter Carcleaning


Flexkunststofonline heeft een nieuwe webwinkel!

Flexkunststofonlinen.nl
Flexkunststofonlinen.nl

Flexkunststofonline.nl

Flexkunststofonline heeft een webwinkel. Samen met de klant hebben wij een unieke webwinkel gebouwd. De webwinkel is te bekijken op www.flexkunststofonline.nl

Wat is Flexkunststofonline.nl?

Flexkunststofonline is de webwinkel voor alle soorten kunststof platen, folie, blok, staf, buis en bewerkte eindproducten. Bestel uw kunststof voor een scherpe prijs online.

Wij hebben voor u uitgebreide bewerkingsmogelijkheden om u nog beter van dienst te kunnen zijn, dan alleen een plaatje op maat gezaagd. Zie onze bewerkingstechnieken op onze website .

Flexkunststofonline is een breed gesorteerde webwinkel op het gebied van kunststoffen en, een kleuren programma met een aantal bijzondere transparante, fluor en gekleurde platen. Onze afnemers zijn particulieren, bedrijven, zzp’ers, fotografen, ontwerpers, kunstenaars, studenten, scholen, etc.


Windows 8

windows 8

Natuurlijk heeft iedereen al wel eens van het nieuwe besturingssysteem, windows 8

windows 8 ondersteund door dietercomputerserviceGehoord. Microsoft is met windows 8 een nieuwe weg ingeslagen. Was het besturingssysteem eerder alleen geschikt voor Desktops en laptops, nu is het ook geschikt voor tablets en smartphones.

Het vertrouwde startmenu heeft plaatsgemaakt voor de gloednieuwe metro interface. Ook hotmail is verleden tijd, windows 8 werkt goed samen met outlook.com

Een groot voordeel van windows 8 is de… sneldheid. Windows 8 start razendsnel op, en zelfs op een oudere pc werkt het systeem soepel. Heeft u nog een oudere pc en vraag u, u af of hij het nog waard is om te upgraden? Neem dan contact met ons op.

Of wilt u en nieuwe computer aanschaffen, en wilt u advies over de beste computer met het nieuwe besturingsysteem. In tegenstelling tot veel andere bedrijven zijn wij in staat u een eerlijk en objectief advies te geven. Wij zijn niet merkgebonden.

In windows 8 kun je voor het eerst gebruik maken van apps. Er zijn al vele apps in metro interface beschikbaar zoals: nos, nu.nl, uitzending gemist enz..

Zit de app die u zoekt er niet bij? Geen punt, in windows 8 kunt u ook uw programma’s van oudere windows versies installeren. Bovendien komen er steeds meer apps bij.

Bij Dieter Computerservice werken wij al met windows 8. Dit betekent dat alle websites die wij maken ook  worden getest in internet explorer 10, de nieuwste browser van microsoft met volledige ondersteuning voor html5 en ccs3.

Voor al uw vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Metro interface:  windows 8 metro interface

 


HTML 5 & CSS3

Professionele Html website vanaf 99 euro

Uiteraard gebruikt Dieter Computerservice de laatste technieken voor uw website. Wij werken met HTML 5 & CSS 3. Uw website is dus klaar voor de toekomst!

html 5

html 5

Html 5 & CSS3 hebben enorm veel mogelijkheden. Wilt u ook een website die klaar is voor de toekomst ga dan direct naar het contactformulier voor een offerte op maat.


Johan

Mijn computer was heel erg traag, bij alles wat ik aan klikte moest de computer heel lang laden. Ook als de computer opstarten deed hij er heel lang over.
Toen heb ik hem bij dietercomputerservice
gebracht en nu is de computer weer veel sneller


Elly straten

Ik zal je aanbevelen bij vrienden, kennissen e.d.


Frits Jollie

Eerst naar de winkel met de laptop 2x terug nog niet goed,van Giesbergen gemaild en laten maken.
Nu echt goed gedaan en voor een nette prijs deze pc deskundige is goed aan te bevelen.
met vriendelijke groet Frits Jollie uit Bennekom


© 2020 Dieter Computerservice | Design Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress