Windows 8

windows 8

Natuurlijk heeft iedereen al wel eens van het nieuwe besturingssysteem, windows 8

windows 8 ondersteund door dietercomputerserviceGehoord. Microsoft is met windows 8 een nieuwe weg ingeslagen. Was het besturingssysteem eerder alleen geschikt voor Desktops en laptops, nu is het ook geschikt voor tablets en smartphones.

Het vertrouwde startmenu heeft plaatsgemaakt voor de gloednieuwe metro interface. Ook hotmail is verleden tijd, windows 8 werkt goed samen met outlook.com

Een groot voordeel van windows 8 is de… sneldheid. Windows 8 start razendsnel op, en zelfs op een oudere pc werkt het systeem soepel. Heeft u nog een oudere pc en vraag u, u af of hij het nog waard is om te upgraden? Neem dan contact met ons op.

Of wilt u en nieuwe computer aanschaffen, en wilt u advies over de beste computer met het nieuwe besturingsysteem. In tegenstelling tot veel andere bedrijven zijn wij in staat u een eerlijk en objectief advies te geven. Wij zijn niet merkgebonden.

In windows 8 kun je voor het eerst gebruik maken van apps. Er zijn al vele apps in metro interface beschikbaar zoals: nos, nu.nl, uitzending gemist enz..

Zit de app die u zoekt er niet bij? Geen punt, in windows 8 kunt u ook uw programma’s van oudere windows versies installeren. Bovendien komen er steeds meer apps bij.

Bij Dieter Computerservice werken wij al met windows 8. Dit betekent dat alle websites die wij maken ook  worden getest in internet explorer 10, de nieuwste browser van microsoft met volledige ondersteuning voor html5 en ccs3.

Voor al uw vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Metro interface:  windows 8 metro interface

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2020 Dieter Computerservice | Design Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress